Healing arts therapy

Healing arts therapy

Healing arts therapie

Deze therapie spreekt het zelf genezend vermogen aan door een proces van bewustwording: door te voelen, door lichaamsbewustzijn en door gronding.

De Healing Arts Therapy staat als therapievorm op zichzelf, maar vormt ook een uitstekende aanvullende therapie op de reguliere behandelwijze en/of andere vormen van complementaire geneeskunde.

Tijdens consulten lichtfrequenties een krachtige ondersteuning om ons bewustzijn en ons hart te openen voor wat in ons leeft. Healing Arts is een krachtige methode en middel dat je helpt de verbinding met jezelf en je innerlijke (licht)kracht te herstellen.


Ons lichaam als informatie veld

Het menselijk lichaam kun je zien als een informatieveld waarin alle informatie van dit leven en alle voorgaande levens is opgeslagen. Onverwerkte trauma’s uit vorige levens of uit je kindertijd werken door in het nu en bepalen hoe je reageert op situaties. (Als je bijvoorbeeld in je kindertijd uitgelachen bent omdat je dingen gezegd hebt die voor jou heel waar waren, dan is het zeer waarschijnlijk dat je op latere leeftijd veel voorzichtiger bent om dingen onder woorden te brengen en voor jezelf op te komen.) Deze informatie is opgeslagen in de cellen van je botten, bloed, zenuwstelsel, organen en in je DNA-structuur. Ons dag bewustzijn probeert oude pijn niet te voelen door de aandacht en de adem uit een bepaald gebied weg te houden en op deze manier maar ten dele ons lichaam te bewonen. Dan ben je niet gegrond. Ook heel fijne ervaringen uit andere tijdwerkelijkheden/dimensies kunnen je het gevoel geven dat het niet fijn is om in een menselijk lichaam te wonen, waardoor een deel van jou niet in je lichaam is. Dit zijn vaak onbewuste mechanismen, die kunnen leiden tot allerhande lichamelijke of psychische klachten. Het besef dat jijzelf de sleutel bent om iets aan het probleem te doen, brengt je bij de Healing Arts Therapy.


Je wordt ondersteund om via het lichaam en het eigen (onder)bewustzijn informatie te genereren en een proces van zelfgenezing op gang te brengen. Liefde voor het Zelf en bewustzijnsgroei vinden plaats op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.


Let op, het is geen wondermiddel, raadpleeg voor ernstige klachten altijd uw huisarts.


Els de Bruijn-Schijven

Ik ben begonnen als ziekenverzorgster, werkend in een ziekenhuis. Hierbij hoorde een stage in een verpleegtehuis. De manier waarop daar met bewoners werd omgegaan heb ik als weinig liefdevol ervaren. Hier kon ik minder goed mee omgaan en heeft ervoor gezorgd dat ik mijn werkzame leven anders wilde invullen. Ik ben daarom, na het afronden van deze opleiding, gaan werken als wijkziekenverzorgster.


Uit interesse voor de voeten heb ik in 1982 het diploma, Voet- en Schoenkundig pedicure behaalt. Hiermee was mijn liefde voor de voet geboren. Ik ben gestart met mijn pedicure praktijk aan huis in 1999.

 

Aan de Academie van Albert Sonneveld behaalde ik het HBO diploma Voet Reflexologie in 2004.

 

Geïnteresseerd in “de mens en acties en reacties” ben ik de opleiding van Carine van den Berg gaan volgen als Stressconsultant en met goed gevolg in 2007 afgerond. Door meer bezig te zijn met het invoelen werd het steeds rustiger in mijn hoofd en kon ik steeds meer in contact komen met mijn hart. Dit is het omslagpunt geweest om anders te gaan denken en werken. Vandaaruit kijkend wordt het leven steeds mooier en mooier.


Naast diagnostiek en behandeling op het gebied van Voet reflexzonetherapie heb ik bij Total Health de bijscholing van Chinese Voet Reflexologie gevolgd en afgerond in 2017. De eigenheid van een ieder persoon staat voor mij centraal. Healing arts therapie, de lichtsprays en lichtdruppels worden gebruikt bij een healing of bij voetreflexzone massage. De sprays en druppels ondersteunen bij bewustzijnsgroei en laten het zelf genezend vermogen toenemen. Je komt meer bij je gevoel en daardoor meer bij jezelf. Healing arts sprays en druppels zijn speciaal voor mensen die aan zichzelf willen werken. Ze helpen naar de oorzaak van de klacht te gaan, waardoor het lichaam kan helen.


Het voeren van de praktijk, met in het bijzonder de cliëntencontacten, ervaar ik als zeer inspirerend.Contact:

Els de Bruijn-Schijven, Pedicure

Moerstraatseweg 117

4727 SM Moerstraten

06-43848490 of 0165-302844

info@dewereldligtaanjevoeten.nl

Vragen, App of bel me gerust


Locatie:

Klik op deze link om de locatie van de praktijk te openen in Google-Maps. 

Openingstijden:

Behandeldagen zijn:

  • maandag: ochtend, middag en avond
  • dinsdag: ochtend, middag en avond
  • woensdag: ochtend en middag

Behandeling uitsluitend op afspraak. In overleg eventueel behandeling aan huis mogelijk.


Ik voldoe aan de wet:

Algemene Vordering Gegevens Bescherming.

Facebook:

Klik hier om mijn facebookpagina te bezoeken.


Aangesloten bij: